Půjdu
Anotace: všechno krásné jednou končí..
Tak tedy půjdu
s prachem v ústech
od mých proseb
abys mě miloval
ani se neotočím
aby jsi neviděl
že jsi směl
mě mít
...protože jsi to věděl moc dobře
a přesto jsi mě nezastavil...
Přečteno 479x
Tipy 6
Poslední tipující: el viento, Sukuba, Psavec, Ivulinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)