Sbohem
Anotace: chce se mi spát... spát! cíle jsou dány, nitky v dálkoměru skřížený...
Tak mi zase někdo vypil kafe. Má jediná obživa
dnešního trudného a smrdutého rána
kdy ani slavík hajzl nějak nezpívá.
A v mojí schránce žádná pošta. Snad byla neposlána
a nebo se někde jen tak zapomněla
přestože doručit se mermomocí chtěla.
Z kohoutku kape voda - nu což, tak asi jí to baví
stejně tak jako tebe baví si hrát
a když jdu s brekem, v koutě se mi smát.
Začátek večera - my připili si zase na tvý zdraví
pak se to ale zvrtlo; ty odešla jsi s ním
a já se teď cestou domů sám - SÁM potácím!
Tak si ho užij - a až se zase vrátíš jednou zpátky
zítra, za týden... věz, že budu jiný
v mém srdci najdeš jen šrám a kolem stíny.
Tak si ho měj. Vždyť život je tak strašně krátký
abychom si ho pořádně neužili
a když, stále tu je... žiletka a naběhnuté žíly.
Přečteno 458x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, emi-lee, Noc17
Komentáře (4)
Komentujících (4)