Deja vu - všude kolem nás...snad i vnitřní hlas...je deja vu... V Knize osudu je již možná napsán příběh každého jednotlivce....Je-li tomu tak, pak je možné ve snech uvidět i svou budoucnost...obvykle ji však nepoznáme. Přesto se mi párkrát stalo, že jsem ve snu byla na nějakém místě a o pár měsíců jsem se na tom místě skutečně ocitla! - a nikdy předtím jsem tam nebyla....Tak a je to deja vu, náhoda...vidiny, halucinace...nebo je pošetilé hledat znamení všude kolem....To je prostě život, a ten je třeba brát takový jaký je! (haha...asi hodně moudrá myšlenka na závěr:-)
25.06.2008 21:44:00 | monterka
Přesně o tohle tu jde.
Už se nám to jednou stalo,
až nám z toho naskakuje husí kůže.
A za tu můžu já?
Nebo jen sen může?
13.04.2008 12:52:00 | a_tao
Deja-vu,,,
zvláštní věc,každému se to asi stalo
naznačuje to mnoho,nebo málo?
Krásná básenka
13.04.2008 12:34:00 | takova
Jen klidně vejdi...jestli se nezdála, najdeš ji tam a pokud se jen zdála, no tak vkročíš opět do snění...:-)
13.04.2008 09:33:00 | Lorraine
Každý rád sní a každý je svého života nejtěsnější stín... Líbí se mi :o)
... Jo a vítej na literu
13.04.2008 02:43:00 | labuť