Anotace: Láska prý prochází žaludkem. Někteří tvrdí, že to "k" je tam nadbytečné. Ale to teď nechme stranou... I když...
:) dokonalé od začátku do konce,
nejdokonalejší (:-)) je ovšem:
...chtěl bych chytit na ulici
lásku
jako střevní chřipku...
:-))
20.04.2008 21:21:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Ten závěr....:)
Já strašně ráda obírám. Hlavně ty dobráky, ty jdou jemně od kosti.
14.04.2008 15:40:00 | Čarokrásná dívka od vedle
LadyLoba: Mě zkoušíš... Ne, ne. Říkalo se to dřív (sám jsem ta slova v této souvislosti moc nepoužíval) o hezké dívce-ženě (té, co byla "kus") "to je ale kost!", příp. "to je ale kůže!"
13.04.2008 20:46:00 | Juan Francesco de Faro
Tak trochu Žáčkovské mi to připadá. Myslím stylem. Pointa...ano, mám podobné tužby.
13.04.2008 19:55:00 | ludmil