..
Neznám tvůj hlas
a tvou krásu jen z fotek,
přesto však vím,
že tě miluji.
Každej den, když jdu spát,
v mým srdci je stesk, po tobě,
když si tě v duši maluji.
Pak ráno zas vstávám,
s úsměvem na tváři,
ty sny, v kterých s tebou spávám,
mě vždy tak rozzáří.
.
.
.
Nevím, zda se spolu někdy setkáme,
jedno však vím ale jistě,
(tam, v mých představách, k sobě patříme,
žijeme spolu, líbáme se, milujeme..)
lásko, chci tě!
Přečteno 345x
Tipy 5
Poslední tipující: Aniba, Pešulka, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)