Anotace: Nevím, zda je pochopitelná komukoli kromě mě, ale je poměrně minimalistická a pocitově výstižná a vysvětlit by se dala jedině stejně nevysvětlitelnou básní.
Nevím, jestli jí rozumím, ale je nádherná :-D A co by to bylo za básně, kdyby v nich nezbylo ani trochu tajemství :)
24.01.2011 11:40:00 | Oslice