Země zklamaných

Země zklamaných

Anotace: ...smutných,opuštěných lidí...

V zemi,kde hvězdy nikdy nepadaj,
kde vteřiny jsou delší než hodiny,
lidé své duše ďáblu prodávaj,
a já jsem tu sama bez přátel,bez rodiny.

V zemi zklamaných,smutných lidí,
kteří stali se lásky obětí,
míjí se,ale jeden druhého nevidí,
už po celá dlouhá století.

Žádná hvězda z nebe nepadá,
slunce nesvítí,kytky nekvetou,
každý jen lásku a štěstí postrádá
a bloudí dál tou zemí prokletou.
Autor andynka.n, 14.04.2008
Přečteno 379x
Tipy 8
Poslední tipující: pejrak, carodejka, Dedillope, Psavec, Simísek, DEgo
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
líbí

Ne..Ty mezi ty zklamane patrit ma mila nebudes, k Tobe osud bude naklonen.

18.04.2008 01:33:00 | carodejka

líbí

povedla se ti fakticky..

15.04.2008 13:37:00 | Dedillope

líbí

hezká básnička :-)

14.04.2008 17:52:00 | DEgo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel