Moc hezká básnička na tvůj věk přímo skvělá. Až ještě trochu víc dospěješ, poznáš, že láska je touha, bolest, radost, naplnění i strádání a trvale nepochopitelná.
12.05.2008 21:58:00 | J.Švihovský
On ti to ale nevrati... s tim se musis smirit.. taky bych chtela, abych dostala vsechno zpatky... ale nejde to... uz to nezmenis... mozna kdyz najdes nekoho, kdo to da zas tobe... dokazes to prekonat... budu drzet palce...
17.04.2008 22:56:00 | Someday