Anotace: Desátá řada básniček na přání. Neuvěřitelné. To jsem ani nevěděl, že mají ty holky tolik jmen... kdoví, kolik jich ještě bude.
Už jsem si chtěla psát o Martinu. Stihl si jí dřív. Děkuji. :-))
01.05.2008 14:49:00 | Čarokrásná dívka od vedle
pane motyčko, v té poslední jsi se tou progresivitou přiblížil mé velikosti:)
17.04.2008 21:14:00 | neurobeat
a jake je tve jmeno? uvidim, co se da delat... nebo se jmenujes saddova? :)
17.04.2008 16:19:00 | zemědělec Karel Motyčka
hmm, škoda, škodenka,že v kalendáři nejsem , byvalo by mne zajímalo jakou habaduru bys vymyslel na mě :))
17.04.2008 14:46:00 | saddova
Tak se ti múza zase vrátila, milý Karle. Moc podařené, pobavila jsem se.
17.04.2008 11:45:00 | danaska