Dělám spousta věcí, co nechci
Anotace: další z mých trapných a naivních básniček o tom, jak mě všechno štve....
Dělám, že nevidím
všechno co se děje.
Nejsem slepý,
vím kam tohle spěje.
Dělám, že necítím,
jak je všechno cizí.
Že to prvotní mezi námi
postupně mizí
Dělám, že prožívám něco,
na co nemám práva.
Sháním na to licenci,
který úřad je dává?
Dělám, že nevidím,
jak hledáš chyby.
Když druhý chybuje,
to se ti líbí.
Dělám, že poslouchám,
když říkáš:
nechci tě ztratit.
Odpusť….já už to neslyším
Přečteno 402x
Tipy 16
Poslední tipující: Angee, Netty de Touvenell, zvědavá, Mraveneček, Traci, FETKA, drsnosrstej kokršpaněl, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)