Anotace: Tak tohle dílko vzniklo před více jak osmy lety pro jednoho člověka,kterého jsem miloval,ale který už bohužel není mezi živímy.Původně jsem je sem nechtěl dát,ale nakonec byla bolest a zklamání silnější něž já.Tak ať je ti nahoře dobře.....
Ahoj je to těžký...já vím,
však doufám, že to co jsem našla už neztratím.
Pro slzy nevidím,
v nebi tě zas políbím...
22.04.2008 15:08:00 | whiolet