Den odstřelovač
Šla kolem mě noc
tak sem jí rozverně
plácnul po zadku
se smíchem utekla
proto se teď dívám do očí
serióznímu ránu
které mi světlem naznačuje
že je čas odejít
Z věšáku sundávám
zbytky sil ze včerejška
rychle posnídám
pohled na troubu
a vyrážím do přední linie
Přes den několikrát
postřelen okolnostmi
večer mi lížeš rány
ač třeba nezraněná
oplácím stejnou mincí
orel a panna v sobě
s nadsázkou
Noc neplácám po zadku
stejně utekla
i s tvým smíchem
seriózní ráno
se stále stejným výrazem
pindá to svý
dívám se na prázdný věšák
S panickým rozhledem
bez plánu jak přežít
nabíjím se činem
rychle se vracím
abych si poslechnul
že mě máš moc ráda
Teď si klidně střílej
Přečteno 416x
Tipy 22
Poslední tipující: Pišák, drsnosrstej kokršpaněl, Hannazka, Lorraine, isisleo, Aťan, Marcella, Lucie Teru, Severka, Bíša, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)