Anotace: Ač mi je zle - toužím napsat o lásce - sice uplakaná očka mám - ale chvíli se zasním, o lásce verše dám ... všem hodně hodně lásky přeji a ať se vaše ústa smějí ...
Opravdu,anotaci jsem si neprecetla... .-( Proto mi ta básen přišla plná naděje...
24.04.2008 11:29:00 | Caracol
Byly to verše pro vás ... chtěla jsem jimi virtuálně pohladit ... děkuji ...
24.04.2008 11:07:00 | toužím.jít.dál
slečna podemnou asi nečetla anotaci...
ehm, k básni- zdá se mi moc povedena, jen nevím, jak si mohla vykouzlit, tak krásné verše, když máš v duši smutek..máš za to můj obdiv, protože já bych tohle nedokázala..smutnit a psát básničky o lásce, jaru atd..tleskam ti...
24.04.2008 11:02:00 | saddova