Anotace: člověk už ve tři ráno neví, jestli je to snění...nebo jen pohádková realita...;)* ze které ráda utíkám...asi nějaký Popelkovský syndrom...nevím;-D blázním...blázním...
budu se jen opakovat - nádhera...slůvka poletují z květu na květ..."popínavé ticho" mě dostalo na lopatky...
30.04.2008 12:47:00 | el viento
=-O tomu se říká ostrá věc :) ... někdy se vyplatí... utéct v pravou chvíli... ať už o půlnoci... nebo kdykoli jindy :)
25.04.2008 18:26:00 | prostějanek