Rána z rána
Anotace: ale měla nádherný prsa :-)
Není divu že nemáš ráda rána
co mi zbyde v srdci než bolestivá ...
Řeklas "pojď to zkusit"
a byla tady s náma
jenže svět se netočí kolem mě
tak jako kdysi kolem Země
a já se neměl divit
že si pěkná kráva
Přečteno 463x
Tipy 10
Poslední tipující: Bíša, Michal Kvido, jedam, Psavec, estrellita, CorrimsonTom, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)