Anotace: neznalá světa, světla i života
Dnes jsem si pouštěla několikrát "Spomal" od Pehy... a ted u tebe tohle dílko...
Je tolik ze života písnička i básenka...a jsou si vnitřně strašně podobné.. někdy člověk opravdu neví...a chtěl by zpomalit..ne zastavit ani vystoupit...snad nadechnout se??
utřídit mixér v hlavě..
jsi šikulka *** umíš to nádherně vyjádřit***:o))
07.05.2008 00:16:00 | Nút