Jsi mé štěstí
Potichu svou náruč otvíráš,
plnou lásky ji pro mě máš.
Vlásky mi proplétáš,
svou něžnou dlaní.
Večer když ulehneš,
se mnou ke spaní.
Tvé oči ke mě,
něžnou láskou vzhlíží.
Chráníš mě den co den,
ať mi nikdo neublíží.
V časech dobrých i zlých,
stojíš po mém boku.
Když je mi nejhůř,
podáš mi svou ruku.
Je štěstí mít Tebe,
s Tebou se smát.
Pro každý Tvůj skutek,
mou lásku Ti dát.
Přečteno 803x
Tipy 4
Poslední tipující: Romeo3769, Pevya, Kapka, FrankieLamprt
Komentáře (7)
Komentujících (5)