bankomat
Anotace: (ne)rada se (ne)vžívám do (ne)vlastních (ne)pocitů
Jsem Tvůj bankomat na city,
Přijdeš, když nemáš zbytí
A já nepočítám Ti úroky
A splátky další se schvalují,
Přemýšlíš, jak moc se zadlužíš?
Dochází Ti benzín,
Jen přijeď,
Doplníme ho,
Tvůj bankomat
Rudými penězi
To platí,
Vytisklých
V bance bolesti.
Vyrážíš na cestu
Neřesti po mých žílách
Do srdečního přístavu, nápis:
„Kvůli náhlé námraze v srpnu
Zavíráme do nekončeného určita“,
Tě vítá a půjčka
Se konečně zamítá
Přečteno 309x
Tipy 15
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, joke27, pejrak, Romana Šamanka Ladyloba, Daisy.., Severka, Darkkitty, milan nov, NikitaNikaT., Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)