Andílek můj
Anotace: štěstí, že jsem ho objevila
andílek můj, díva se shora věčnou bránou
andílek se dívá, slzou kropí tento svět
andílek můj, jako teplo už né jeho těla
hřeje mě v srdci
přítel kamarád láska co prvází mě dál
láska opodál, očička krásná, mojeho miláčka
Přečteno 430x
Tipy 6
Poslední tipující: Rbb, carodejka, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)