Inzerát
Anotace: on hledá ji, vážná seznámení :)
Hledám dívku či mladou ženu,
ne hloupou, spíš tak akorát.
Jsem nesmělý, pro svou trému,
podávám tenhle inzerát.
Co mohu nabídnout, není málo:
Je libo plný dřez nádobí?
anebo rozvěsit prádlo
nebo mě přivézt z hospody?
Budeme jak párek holoubků,
budem se vroucně milovat,
Pod širým nebem v úplňku
můžem si spolu…
hvězdičky bílé počítat.
Stačí, když přijdeš dvakrát za týden,
jsem velmi tolerantní typ.
Nevěřím, že se nenajdem,
toliko o mě, teď napiš ty!
Přečteno 417x
Tipy 8
Poslední tipující: malá a šikovná, lalej, Čarokrásná dívka od vedle, danaska, prostějanek, Liv
Komentáře (6)
Komentujících (5)