Na prahu máje 2008
Anotace: - Žalmy -
Sbírka:
Žalmy
. . . četl o promiskuitě českých žen . . .
Ale bylo to o všech . . .
. . . i o mužích
(Adresa: http://zena.centrum.cz)
Když už nesdílíme spolu cit
tak alespoň svá těla
(materialističtí marxisté lásky)
Komunismus v citech
s příchutí nacistického sadismu
a fašistické představy milování
prokvetlý pornografií
pro nezralé adolescenty
aby byli úspěšně polapeni
do tenat současné morálky
ovládané alkoholy drog
a dýmem cigaret . . .
na bilboardech jejich cest
s odhalenými ženami
kterým to nevadí . . .
kterým to nepřekáží . . .
Dva postpubertální mladíci
ubili k smrti muzikanta
. . . cestou z hospody
Vzali mu (plus mínus)
. . . asi tisíc korun . . .
Rudá vlajka
Symbol vítězství krve
Opět vztyčena
Na prahu máje 2008
Pyrhovo vítězství současnosti . . .
. . . realita projevu lásky k bližnímu . . .
V jedné z básní čtu verš:
- Chtěla jsem s tebou jenom spát . . . –
Promiňte všichni,
kdo s někým hodláte jen tak spát
protože já tomu dost dobře nerozumím . . .
. . . oč tu vlastně ve skutečnosti jde . . .
Přečteno 355x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, Lota, prostějanek, Churry, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)