Když jsi napsal: "Našli tě ve skříni", napadnul mne kostlivec :), ale zbytek básně mi ho s převahou vytřásl z hlavy. Takže znovu plesám... a taky: gratuluju.
07.05.2008 22:07:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Podzim v New Yorku: Některé holky stojí za problémy a některé ne. Pak, ale potkáš jednu, se kterou budeš pojmenovávat hvězdy.
06.05.2008 12:17:00 | Lota