Třeba ani nehledá odpověď... Každý se někdy ptá "Proč?" ale ve skrytu duše ví, že odpověď najde jen sám v sobě...
12.05.2008 20:54:00 | Kaaťa
chtělo se mi strasne napsat : protože bagr, hehe, pardon :)...
jinak nevim proč...
u tve basenky se mi nejvic libi prostredni sloka...
jen je mi lito, ze nemuzu odpovedet na tvou otazku, no nadeje umíra poslední, tak to jiste nekdo zvladne po me...
...carpe diem...
07.05.2008 10:37:00 | saddova