Černobílá
Anotace: Asi to tak má být...
Prý jsi černý a já bílá...
...či ty bílý a já tmavá...?
Nejsme stejní...
...tak to bývá.
Chtěla bych být
černobílá...
...ani tvoje, ani svá,
ani ďábel, ani víla,
ani světlo, ani tma.
Přečteno 386x
Tipy 5
Poslední tipující: Mraveneček, janewe, mosquito
Komentáře (1)
Komentujících (1)