Moc hezke, ano zivot je trochu kostrbaty ale nesmis se ho bat, jdi se vztycenou hlavou dal.
10.05.2008 17:43:00 | carodejka
Zajímavé téma, jen trošku kostrbatě podané. Takový výtrysk pocitů rychle zaznamenaný na papíru. No já to dělám stejně, ale pak se vracím a dobrušuji. Někdy se z toho i něco vybrousí.
10.05.2008 16:59:00 | J.Švihovský
jako děti se chováme celý život .. někdy to je dobře a většinou ne:( ...líbí se mi to :)
08.05.2008 16:53:00 | Woski