Potřebuju
Anotace: každej něco potřebuje... Já se třeba potřebuju naučit bejt šťastná... *Věnovaná*
Potřebuju slyšet
že zase zavoláš.
I když budu vědět,
že je to jenom další lež.
Asi neumim bejt šťastná,
prostě jen tak.
*
*
Potřebuju cejtit
tvoji zvláštní vůni.
Tak známou a přece
strašně cizí.
Asi se neumim radovat,
jenom tak z blbostí.
*
*
Potřebuju vidět
tvůj vytahanej svetr,
ten modrej jako nebe
a tvoje krásný oči.
Asi neumim milovat.
Bez záruky…
Přečteno 368x
Tipy 11
Poslední tipující: pejrak, Tymi14, jiljovský, WhiteSkull, Bíša, Šerák, daissy
Komentáře (3)
Komentujících (3)