Medzi svetami
Anotace: Bolo to dávno... Sedel si sám, nešťastný a ja som nevedela či mám alebo nemám... Viem, že som sa rozhodla správne...
Na lúke odkvitol posledný tulipán,
leto sa blíži ako tsunami,
bolí ma, že si tam tak sám,
no som uväznená medzi svetami.
Oči ti blúdia po celom svete,
ja zaplavím ho slzami,
leto sa blíži, všetko je v kvete,
no ja stále som medzi svetami...
Už mi je jasné, o čo ti ide,
i keď nevyjadruješ to vetami,
kým to vyslovíš, aj leto príde,
a ja stále som medzi svetami...
Chcem Ťa vidieť stále!
Pozerám všetkými škárami!
Nosím Ťa v hlave!
Kým leto príde, ostávam,
uväznená medzi svetami...
Přečteno 399x
Tipy 2
Poslední tipující: Escheria
Komentáře (2)
Komentujících (2)