Anotace: Na věčnost....
... smutek a deprese v jednom... až to bolí... tohle si musel psát v hodně špatný náladě.. teda.. spíš v hodně velým zoufalství... ale jinak moc líbí!!!
10.05.2007 21:21:00 | Světluška =)
Hmmm,tady ses musel asi hodně trápit. Snad už je to pryč. Ty drobné smutky jsou stejně jen cestičky ke štěstí, na kterých občas zameteme nějaký ten lístek:o)a není pravda, jak jsi psal v té předešlé do komentářů. Ty nejsi nic. Ty jsi nádherný člověk, co má ve svém nitru více než lecjaký dospělák myslící si, že spolkl všechnu krásu světa.
24.03.2006 14:00:00 | Sunny