Sakra, jauvajz... :D Dostat vázou není asi nic moc pocit, co? Jinak fakt skvělej rok, koukám...
08.06.2008 13:43:00 | Grafomanická MIA
:D Co k tomu? No, nevím, na výchovné pohlavky už je asi pozdě...:D (Zajímalo by mě, jak vzniklo slovo pohlaví - druhé nejdůležitější Po Hlavě?)
11.05.2008 15:05:00 | prostě Zuzana
jo, to byl výbornej rok... PS - střepy přinášejí štěstí... :P (pokud si je někam nezabodneš :D )
10.05.2008 20:12:00 | prostějanek