Anotace: moje první dílo který sem byla schopná dodělat tak na me nebudte moc zlí:o)
Nie som čech, ale ti chybky poriadne udierajú do očí! Lež roztomilé to jest...;-)
15.05.2008 09:07:00 | Sarazin Faestred
Pěkný ale ty chyby se opraví.
Jak je ta slovenská písnička, tak je to o všech komentářích, co tu máš: "Nie sme zlí" :o)
11.05.2008 13:07:00 | Zasněný básník
Roboti napovídají UOD. jakože je to jen ÚvOD. Ale jak zdařilý! (A chybky si odstraň. Některé to zbytečně odrazuje. Ale v podstatě jsou vedlejší. A v Tvém věku...)
11.05.2008 12:26:00 | Juan Francesco de Faro
no jo... tím si asi bohužel projdeme všichni... ti moudří jen jednou:)...
10.05.2008 20:12:00 | Šerák
až na ty hrubky :-), je to podle mě velmi zdařilé, vzhledem k věku a k tomu, že je to tvé první dílko, myslím si, že se to časem bude jen a jen zlepšovat, tak koukej psát další a další, držim palečky a vítej mezi Literákama :)
10.05.2008 19:53:00 | saddova