Jak ti mám říct?
Pokládám hlavu,
celá se ztrácí v tvých ramenou,
dlaní hladím tvé unavené tělo.
A Ty už po sté,
dneska mě odmítáš,
ruce mi poutáš v objetí...
Jak ti mám říct,
že mě to bolí,
že mi chybíš,
i když spím ve tvém náručí?
Jak ti mám říct,
že všechno snad chápu,
ale dnes mi tohle prostě nestačí?
Přečteno 453x
Tipy 7
Poslední tipující: Martinecka23, Rošták Domča, Michael František, Simísek
Komentáře (0)