Anotace: půlnoční cestování
už jen básník dokáže napásti dívčí srdce po okraj; a tak tu hltám celý dnešní večer a sklízím, co zemědělec zasel ... A jen tady nechávám stopu; v poli nezoraném :o)
12.08.2008 21:36:00 | Rybí_kost
líbí se mi to s těma třídama, umíš si pohrát se slovama, to je potom paráda si něco takovýho číst... řekla bych přímo pošušňáníčko!;) (to je slovo, co?!)
a roboti říkaj: OOO!!!
12.05.2008 11:43:00 | Trdlo