. . . jsi . . .
°
jsi jako jitřní krůpěj
jsi slza rosy
jsi poslední hvězda na obloze
co s ránem se loučí
a v okně se mi ztrácí její svit
jsi všechno
co chtěl bych schovat pod polštáře
jsi světlo dne
i hebkost něžné noci
jsi dlouhé čekání
pod rozkvetlou lípou
na nároží . . .
jsi příslib polibků
i nespoutané vášně
jsi úchvatné tajemství
v němž marné je
na cokoliv hledat odpovědi
jsi . . . prostě jsi . . .
. . . naštěstí . . .
°
Přečteno 480x
Tipy 13
Poslední tipující: Myrja, igniss, Lota, spare, WAYWARD, Noc17, WhiteSkull
Komentáře (2)
Komentujících (2)