Pamatuješ si? (Do You Remember)

Pamatuješ si? (Do You Remember)

Anotace: Hitovka Phila Collinse v mém českém textu :-)

PAMATUJEŠ SI (Do You Remember)?

Vždy se dívám dopředu,
ale taky vzpomínám,
jak jsem potkal tu dívku tenkrát
na diskotéce dobré.

Řek´ jsem: tak pojď,
zatančíme si ve světlech,
teď už léta jsem sám, šedý život,
vzpomene si ještě ona?
Nevím, má muže, je šťastná,
je to tak dlouho ...

Pamatuješ si?
Rád bych Tě viděl.
Pamatuješ si?

Do práce šel jsem potom,
ženu, děti, nic neměl,
a tak žil jsem stejně pořád,
na tebe však nikdy nezapomenu.

Nemůžu Ti říci,
jak jsem smutný,
je to už let tolik,
asi už nevíš, kde jsem já,
ale já to tajné v sobě mám,
já to vím.

Pamatuješ si?
Rád bych Tě viděl.
Pamatuješ si?

Chtěl jsem být Tvůj hezký kluk,
pak ses mi ztratila,
mé střípky občas vzpomenou si zas,
jak Tvá tvář objímala mou,
pamatuji si!

Pamatuješ si?

Vždy se dívám dopředu,
ale taky vzpomínám,
jak jsem potkal tu dívku tenkrát
na diskotéce dobré.

Řek´ jsem: tak pojď,
zatančíme si ve světlech,
teď už léta jsem sám, šedý život,
vzpomene si ještě ona?
Nevím, má muže, je šťastná,
je to tak dlouho ...

Pamatuješ si?
Je to tak dlouho,
pamatuješ si?
Já ano ...
Autor Zasněný básník, 14.05.2008
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: Bžunda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Do každého překladu se musiš vcítit. Tady se to povedlo na 100%! Moc pěkné!

18.05.2008 13:30:00 | Alisa 16

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí