pochopit
Až pochopím konec,
/v příbalovým letáku/
začnu přemýšlet o tom,
co je začátek
*Najednou se ve tvých očích nevidím
Spouštím se protrhanou vírou
/nějaká kočka se šourá ve tmě/
a já se propadám listím,
které nikdy nikdo nesbírá
Sopečná činnost mého srdce...
/i naproti už zhasli/
Končím v tunelu, který naplňuješ
a já v tom neumím plavat
Přečteno 368x
Tipy 2
Poslední tipující: Someday
Komentáře (1)
Komentujících (1)