Návrh IV.
Napsal jsem ti báseň
černým uhlem na duši
nikdy jsi ji nečetla
a tak to má být...
Ale zcela jistě víš,
že v tvém světě...
při procházce po vinohradech
mé myšlenky črtají
další sloky... písně
o tvém životě a mé smrti.
Přečteno 357x
Tipy 7
Poslední tipující: Kyle, jiljovský, drsnosrstej kokršpaněl, Ctěný pán, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)