MT
Nevím jak říct,
jak se cítím s tebou.
Neznám správná slova,
které k srdci vedou.
Ty dvě hezká slova,
to vyjádřit nedokáží.
To co k tobě cítím,
ten můj pocit zvláštní.
To dokáže jen chvíle,
jenom naše společná.
Kdy jsem s tebou sám,
kdy jeden druhého má.
Komentáře (0)