Dážď mi zmýva tvár
Anotace: čo dodat, je to taká spomienka, ked som bola zalúbená........
V noci vytratil sa von
Utopil sa v mojich snoch
Verila som naivne
Že lásku v polceste stretneme
Smrť si pojal za ženu
Ľúbil ju a len tú
Zboril moje srdce
Dážď mi tvár umýva
Utopil sa v mojich snoch
Spomínam iba krásne čo bolo
Trpkosti pohár pretiekol
Neverím v čas rozprávok
Veď láska je iba krásna ilúzia
Z našich snov
Komentáře (0)