Nechtíc kráčím dál
Anotace: ...ruku v ruce s nepřítelem....<3....
S osudem ruku v ruce kráčím nechtíc dál,
zachraň mě-je to můj životní rival,
chce mi Tě vzít a tančit s Tebou sám,
v propasti bezmoci staví mezi námi ze žalu val...
V ryšavé hodině stáváš se zas,
vzpomínkou na mnoho brutálních krás.
Růže obarvuji z ostří barvou smotané krajky,
Nádechem rudosti sukně makové panenky...
Přečteno 395x
Tipy 6
Poslední tipující: Andrea Vatulíková, Rošták Domča, Dračičák, Puck
Komentáře (1)
Komentujících (1)