Stratená
Anotace: nie sme všetci stratení keď sa zaľúbime? :)
Temný svet, v ňom sivé nebo
slnko tam nezasvieti, keď si tam nebol
úzke ulice, v stenách záplaty
nízke stropy, len hrob je zlatý.
Čierne mraky a ťažký vdzuch
mesto v ktorom som len duch
odkedy tam nie si som zmenená
bez teba som tak veľmi stratená
suché kry a žiadna jar
vzal si späť svoj krásny dar
s tebou som bola ranená
no bez teba som stratená
Přečteno 317x
Tipy 10
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, Vlk v rouše, Winki, Aaadina, ludmil, obyčejná
Komentáře (2)
Komentujících (2)