...nevím , ale jako báseň mi to připadá dobré , ale jako blues , co třeba dáváš do not a pak zpíváš a hraješ mi to nějak nesedí ...Vzal jsem kytaru a snažil se z té básně udělat blues a vůbec mi to nešlo ...
Nevím , to pravé blues mi připadá mnohem jinačí , třeba
náš Pepa Streichl je dobrý a má i dobré slova ...
Ale jako počin je to moc dobré Jirka
27.05.2008 17:54:00 | kavec
Já bych nechala ty stíny stíny...:) Bez povšimnutí, neztrácet jimi čas, nikam neutečou, ale jejich páni by mohli.
27.05.2008 10:16:00 | Dota Slunská