na voňavém polštáři
co něhou šit má lem
tam smutku se nedaří
na lůžku pod oknem
přikrývky lehkost neodnese
touhu k zulíbání
domovem pak rozprostřese
láska v zachumlání
:o)
Jiří s.
04.06.2008 21:29:00 | j.c.
Co pro někoho "všedním" může být (ten se má :o),
o tom si jiný třeba nechává pouze snít.
30.05.2008 08:55:00 | Šerpík 1