Anotace: - Intimní sdělení - . . . všem,kdo ještě nechápou,že i utrpení a bolest je dar,který je třeba pokorně přijmout protože Láska znamená i sebeobětování ve prospěch jiného . . .
Sbírka: Intimní sdělení
........k takové lásce je potřeba hodně síly....víš že s tebou souhlasím...jen....ona se k té síle časem přidává hořkost....pokud ti osud nenabídne pamatovat si jen to dobré...
29.05.2008 05:54:00 | Lucie Teru
Nádherně popsaný MŮJ vnitřní pocit ...když někdo zformuluje do slov to co cítíte...nezalkli byste se krásou?
28.05.2008 18:48:00 | Noc17