myslím že každý v sobě takovou skříňku nosí...ale jen málokdo si to uvědomuje...moc pěkné
20.09.2008 13:45:00 | Squat_the_world
Pandořina skříňka poodhalila tajemství
její obsah mne zasáhl velkou silou
omračující, zničující ale přes to milou
Ta síla nejde dovnitř
nejde jí dostat zpátky
je v mě
i s lunárním kalendářem
včetně starých svitků!
A navíc všechny staré zkazky
stejně píšou o vítězství
lásky
28.05.2008 17:44:00 | ejs