Chtěla jsem křídla
Anotace: ... taková bláznivá :)
Chtěla jsem křídla duhová
jen s něžnou krajkou
ranní mlhy
Průzračná, modrá, růžová
Stačí si vybrat
tečky – pruhy
Chtěla bych křídla cestovní
co hravě zvládnou
dlouhé štreky
toulala bych se jen pár dní
přes lesy, pole,
hory, řeky …
Chci ale křídla festovní
ať všechno zvládnou
bez úhony
ať neskončí má přistání
na čele boulí
v hlavě zvony.
Chtěla jsem křídla kouzelná
a tys mi nabídnul
své dlaně
teď šeptáš slůvka rozverná
a já už vím
co dám ti
za ně.
Přečteno 440x
Tipy 39
Poslední tipující: Zpátky, sýc, poustevník Jirka, W.O.K.O., čertíček, Dota Slunská, Noc17, el viento, WhiteSkull, Churry, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)