Zkratka do ráje
Všemi prsty si tě objevím
v intimních mapách
městečka v obležení
vyprahlým obloukem
oddaluji realitu
jsi tady a zaručuješ
zkratku do ráje
Vyvedený z omylů
podvedený stagnací
uvolňuji lávu
mozek se diví
ještě není vyhaslý
Srdce bez překvapení
tluče o poznání jinak
to byl ten správný signál
všechny dveře otevíráš
vstupuji a velmi tiše
za sebou zavírám
minulost
Přečteno 633x
Tipy 32
Poslední tipující: brevídka, hanele m., drsnosrstej kokršpaněl, Myrja, Severka, Marcella, Žqáry, Lucie Teru, WhiteSkull, Churry, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)