Anotace: ..opět pro něho...
Muži někdy neřeknou, kde byli. Možná něco tají, abo nám nechtějí ublížit. Kopretina, jednoduchá vskutku krásná květina.
16.06.2008 06:10:00 | NikitaNikaT.
To vím,že smrdí a já je jednou donesla do hospody,kde jsme seděli a chlapům ty kopretiny voněly,zřejmě měli dost vypito,protože páchnou,ale jsou nádherné:o)
09.06.2008 22:08:00 | Mraveneček
Kde jsi byl... a s kýýýýým... :)
Ne, vážně... i těch pár vět zaujalo. Ale kopretiny stejně smrdí, a to mrtvé pohledy neprobudí. Třeba se najde někdo, komu stejně jako tobě nebude vadit ten lehký zápach kopretin a jeho pohled... nebude mrtvý.
09.06.2008 20:09:00 | Grafomanická MIA