Anotace: ...svítalo ...na tři kroky od pergoly ...
Tak já se Ti tedy, kurva, směju - jak píše Aťan: na co si, kurva, ztěžuješ, když máš tři...kurva!
(a mám je taky ;-) )
12.06.2008 13:35:00 | G.P.
... máš recht ... kurvy si užívaj ... aj v zimě ... začátek ni konec panáků fakt mají šumák v každé sklence ... hurá už je v DéMol ...
12.06.2008 09:25:00 | Marcella
Nic jiného mi nezbývá, než pogratulovat:)Povedla se Ti!*TIP*
12.06.2008 09:22:00 | Ewineccka
...ty 'kurvy' jsou dobře načasovaný a podle tipů svůj účinek splnily perfektně. Gratuluju, mám rád sprostou mluvu:-)
12.06.2008 09:04:00 | 6thSun
Otvírám si na Literu jednoho chytrýho za druhým, a všichni jste vypálení jak sirka. Co to s vámi (kurva) je?
Mimochodem, napočítal jsem v tvé básni 3 kurvy ...tak na co si stěžuješ?...
12.06.2008 08:26:00 | Aťan