Anotace: . . .
Se svými specifiky
jen budím otazníky
... prosté
Důchodci nad nočníky
přemáhaj´ vzlyky
... posté
Z pocitů nátělníky
pro staré prostatiky
ručníky froté
... jen zdálky zní ...
Stále ta stejná
dojemná
píseň –
13.06.2008 12:28:00 | HarryHH