Anotace: Ten, kto tejto básni pochopí, je génius:-)) Nebudem sa čudovať, keď si pomyslíte: Aká blbosť, ale skúste to pochopiť a napíšte svoj názor alebo svoju verziu chápania tejto básne!!!
Áno, chcel to počuť, že ho máš rada a chcel si tým byť istý...niekedy sa naozaj všetko nedá vyjadriť len slovami, to je málo...
25.06.2008 19:19:00 | Mišiačik
...Ptala jsem se brášky, jak se máš...Chtěla jsem tím říct, mám Tě ráda, ráda Tě vidím a on mi řekl, co to je za blbou otázku. Asi někde tam v hloubi srdce chtěl slyšet právě to mám tě ráda, člověče...Anebo ne??
25.06.2008 06:18:00 | Iva Borecká
Chápu, ale věkem se to mění. Dokážeš rozeznat a reagovat "ehm" dospěle, no dokážeš si vybrat...(ani to není dokonalé) "o)
13.06.2008 20:21:00 | Churry
Ano takové složité je to mezi lidmi , složitější mezi blízkými lidmi a naprosto nepochopitelné u vlastní osoby. Pěkná básnička, cením to.
13.06.2008 14:30:00 | Marfuša